اما در حال حاضر همهی ما میدانیم که سیستم ساختاری سقفها و اساساً ساختمانسازی چگونه است. در این مقاله میخواهیم به سراغ یکی از مهمترین ابزارهای ساخت و نگهداری سقف برویم که بانام جک سقفی شناخته میشود.
البته کاملاً از نامش هم مشخص است که اینگونه جکها برای ثابت نگهداشتن سقف و البته تحمل بار آنها به کار گرفته میشوند. خوشبختانه میتوان از این نوع جکهای سقفی برای هر نوع سقفی استفاده کرد. فرقی نمیکند که سقف شما از نوع طاق ضربی باشد یا وافل و تیرچهبلوک و...، بههرحال میتوانید از جک سقفی استفاده کنید.
سؤالی که در کودکی به آن فکر میکردم اتفاقاً سؤال درستی بود. هر سقفی به یک نگهدارنده احتیاج دارد که از فروپاشیدن آن جلوگیری به عمل آورد و این، وظیفهی جکهای سقفی است. البته ضرورت استفاده از جک سقفی در برخی سقفها بیشتر است. بهعنوانمثال درصورتیکه سقف شما از قالبهای بتنی ساختهشده است، بدون شک و تردید نیازمند جکهای سقفی هستید.
بخشهای تشکیلدهنده جک ساختمانی
اگر بخواهیم بهطورکلی به اجزای تشکیلدهنده جک سقفی ( ساختمانی) اشارهکنیم باید سه بخش اصلی آن را در نظر داشته باشیم: قسمت نری و مادگی و البته رزوه!
شاید ساده به نظر بیاید اما در حقیقت یک جک سقفی با استفاده از همین سه بخش از فروریختن سقفها جلوگیری به عمل میآورد و ساختمان را بر سر جای خود نگه میدارد.
بهطورکلی خود جکها هم دارای لولهای هستند که در بخش پایینی آنها قرار میگیرد. این لولهها ممکن است ضخامتهای متفاوتی داشته باشند اما رایجترین آنها قطری برابر با 6 سانتیمتر دارد.
اما یک جک، بخش بالایی نیز دارد که آنهم مجهز به لولهای با قطر 5 سانتیمتر و ضخامتی برابر با 2.5 میلیمتر میباشد.
نکتهای که باید بدانید این است که جکهای سقفی انواع و اقسامی دارند و شما با توجه به نیاز خود میتوانید قطر یا ضخامت آنها را عوض کنید. درواقع سایز استاندارد و مشخصی وجود ندارد. بلکه بسته به نیاز خود میتوانید جک موردنظر را سفارش دهید و تولیدکننده نیز به شما تحویل دهد.
در حقیقت برخی از انواع جکها هستند که سبک میباشند و برای تحمل وزنهای پایین طراحیشدهاند. برخی دیگر نیز توانایی تحمل بار ساختمانها و سقفهای سنگینتر را نیز دارا میباشند. همهچیز به نیاز و خواستهی شما بستگی خواهد داشت.
نری جک سقفی مجهز به سوراخهایی است که میتوانید با استفاده از این سوراخها ارتفاع جک را تنظیم کنید. فاصله میان این سوراخ حدود 10 سانتیمتر است و سپس با استفاده از مادگی و گوه و رزوه جکهای مختلف را به هم متصل میکنند.
البته باید بگوییم که نری جکها را ممکن است بهصورت متحرک نیز بسازند که این مسئله به طرح ساختمان و نوع جک بستگی دارد.
بهطورکلی جکهای سقفی کاربردهای فراوانی دارند و یکی از تجهیزات ضروری در پروژههای عمرانی به شمار میروند. جالب است بدانید که جک ساختمانی در تمام فرایندهای ساختمانسازیها لازم بوده و فرقی نمیکند که شما میخواهید یک ساختمان دوطبقه و یا یک برج چندین طبقه بسازید. جک در ساختمان عضوی مهم بهمنظور ثابت نگهداشتن و تحمل وزن سقف تا پایان ساخت یک طبقه است. با توجه به همین ضرورت نیز این بار در وبلاگ سازه افزار مقالهای را بهمنظور آشنایی شما عزیزان با جک سقفی ساختمان و کاربردهای آن آماده کردهایم که امیدواریم در راستای یک خرید رضایتبخش کارا باشد. پس با سازه افزار مثل همیشه همراه باشید.
جک سقفی چیست؟
هنگام ساخت سقفهای بتنی نیاز به تکیهگاهی موقت برای جلوگیری از ریزش سقف است که وظیفه آن بر عهده جک سقفی است. جکهای سقفی نسبت به داربستها قیمت مناسبتر، استحکام و مقاومت بالاتری دارند. همچنین نحوه کار و استفاده از آن نیز به نسبت داربستها بسیار سادهتر، سریعتر و بهتر است. بهطورکلی سقفها برای پایداری و مقاومت بالا نیاز به یک نگهدارنده دارند که جک ساختمانی میتواند این کار را به بهترین نحو انجام دهد. در همین راستا انواع جک سقفی برای تمامی سقفهای ساختمان مانند طاق ضربی، تیرچهبلوک، یونولیت و وافل بهکاربرده میشود که برحسب مکان مورداستفاده و نوع پروژه تفاوتهایی در نوع آن ایجاد میشود.
اجزای جک ساختمانی
بهطورکلی میتوان بیان نمود که این محصول از سه قسمت اصلی تشکیلشده است که شامل قسمت نری، مادگی و رزوه میباشد. نگهدارنده اصلی در جک سقفی با این سه بخش به مهار قالب مدو لار و سازه کمک میکند. در ساختار جکها معمولاً قسمت پایین جک از لوله ساختهشده که قطرهای متفاوتی دارد اما رایجترین آن با قطر ۶ سانتیمتر و ضخامت ۲ میلیمتر است که جک به قسمت پایین متصل میشود. قسمت بالایی جک نیز اصولاً از لولهای با قطر ۵ سانتیمتر و ضخامتی در حدود ۲٫۵ میلیمتر است.
در این میان اما روی لوله نری سوراخهایی برای تنظیم ارتفاع ایجاد میشود. این سوراخها با پین فنردار و در فاصلههای معین و منظم ۱۰ سانتیمتری قرار میگیرند که با پیچ و مهرههای موجود روی مادگی و با استفاده از گوه و انواع رزوه محکم به هم وصل میشوند. نری جکها بر اساس طرح سازه و نوع جک میتواند متحرک ساخته شود. لازم به ذکر است که در جکهای سقفی که بهصورت شاقول ساخته میشوند شمعهایی بهعنوان ضریب اطمینان بالای سازه و تحمل فشارهای جانبی استفاده میشوند. این شمعها بهصورت لوله، قوطی یا سولجر ساخته میشوند و بهصورت دو بازوی کوچک و بزرگ هستند که شکل یک گونیا به خود میگیرند. ویژگی مثبت این شمعها و جکهای شاقول دار تراز بودن آنها است که میتواند راهنمای خوبی برای تراز کردن کف سازه باشد.
انواع جک سقفی
بهطورکلی میتوان اذعان نمود که جکهای سقفی در انواع مختلفی به بازار ارائهشدهاند؛ بنابراین شما میتوانید بنا بر نیاز خود انواع جک سقفی را از بازار تهیه نمایید.
همانطور که گفتیم میتوانید هر نوع جکی که تمایل دارید را از بازار تهیه کنید. سایز و ابعاد جک نیز به نظر شما و البته نیاز سازه بستگی دارد با توجه به همین مسئله در این بخش به معرفی انواع جک ساختمانی میپردازیم که شامل موارد زیر میباشد:
• جک ساده
این نوع از جکها همانند جکهای صلیبی میباشند با این تفاوت که تی شکل نیستند.
• جکهای سقفی صلیب دار
شکل ظاهری این نوع جکها همانگونه که از اسم آنها قابلتشخیص است بهصورت صلیبی و یا همان تی انگلیسی است. جکهای سقفی در دو مدل به بازار ارائه میشوند که تفاوت آنها فقط در سر جکی آنها است. در این نوع از محصولات سر یکی بهصورت U شکل یا همان جک سقفی عراقی بوده و نوع دوم آنها انواع جک سقفی صلیبی یا تی شکل است.
• جک سقفی بدون صلیب
همانطور که میدانید جکهای سقفی از دو قسمت نری و مادگی تشکیلشده که برای مهار قالب مدولار و یا سازه سقف از آن استفاده میگردند. درواقع قسمت پایین جک از جنس لوله و با قطر 6 سانتیمتر بوده و معمولاً باضخامت 2 میلیمتر به همراه رزوه جک تولید میگردد. قسمت بالایی جک از جنس لوله با قطر 5 سانتیمتر و باضخامت 2.5 میلیمتر و در دو نوع صلیبدار و یا ساده باقابلیت نصب صلیب متحرک تولید میگردد. ارتفاع استاندارد جک سقفی 3.20 متر و با وزن 14 کیلوگرم میباشد.
• جک سقفی U شکل عراقی
جک سقفی عراقی یک نوع ابزار با طراحی خاص برای تحمل فشار و ایفای نقش تکیهگاه به هنگام بتنریزی برای سقف است. این جکها بهصورت لولههای بلند باقابلیت تنظیم ارتفاع هستند که قبل از بتنریزی در زیر تیرچه یا میلههای بتنریزی قرار داده میشوند و وظیفه آنها جلوگیری از تخریب سقف زیر فشار بار بتنریزی است. ازآنجاییکه استفاده از این جکها در کشورهای عراق، تاجیکستان و افغانستان زیاد است، تحت عنوان جک عراقی شناخته میشوند. بهطورکلی میتوان اذعان نمود که یکی از ویژگیهای جک سقفی عراقی این است که شما میتوانید برای ارتفاعات مختلف از آنها استفاده کنید. این جکها به دلیل طراحی خاص خود، قابلیت تنظیم ارتفاع دارند. البته این تنظیم ارتفاع برای آنها دارای محدودیت بوده و شما نمیتوانید از هر گزینهای استفاده کنید. لازم به ذکر است که معمولاً در جکهای رزوهای میزان تغییر ارتفاع تابع میزان پیچخوردگی و رزوه ایجادشده بر روی جک است.
• جک سقفی شاقول کننده یا شمعی
بهطورکلی جکهای سقفی شاقول کننده یا شمعی بهعنوان ضریب اطمینان بالای سازه و تحمل فشارهای جانبی استفاده میشوند. این شمعها بهصورت لوله، قوطی یا سولجر ساخته میشوند و بهصورت دو بازوی کوچک و بزرگ هستند که شکل یک گونیا به خود میگیرند. در همین راستا جالب است بدانید که از ویژگی مثبت این شمعها و جکهای شاقول دار تراز بودن آنها است چراکه راهنمای خوبی برای تراز کردن کف سازه میباشند.
بررسی اندازههای رایج در انواع جک سقفی
همانطور که در ابتدای متن نیز به آن اشاره شد قسمت پایین جک از جنس لوله است که قطر آن در حدود ۶ سانتیمتر میباشد، درحالیکه ضخامت این لولهها در حدود ۲ میلیمتر است؛ اما از طرفی قسمت بالایی جک از جنس لوله و با قطر ۵ سانتیمتر و ضخامت ۲٫۵ میلیمتر میباشد که این اندازهها برای جکهای صلیب دار، یو شکل عراقی و تی شکل مناسب میباشد. البته لازم به ذکر است که میتوان صلیب متحرک را در ارتفاعهای مختلف نیز تولید کرد. جالب است بدانید که این جکها میتوانند تا ۱٫۵ تن بار را تحمل کنند و سایز استاندارد این محصول با ارتفاع ۳٫۲۰ متر و وزن ۱۴ کیلوگرم در بازار موجود است. البته جکها بدون احتساب سر جکها از وزنی بین ۱۲٫۵ تا ۲۱ کیلوگرم برخوردارند و سر جکها دارای وزن ۴، ۵، ۶ کیلوگرم میباشند. نکته مهم و قابلذکر دیگر نیز این است که برای ساخت این محصول نباید بههیچعنوان از لولههای درزدار استفاده کرد؛ اما در یک حالت کلی میتوان اندازههای موجود برای این نوع از محصولات را در دستهبندی زیر قرارداد که شامل:
- جک ۳٫۵ متری سر جدا
- جک ۳٫۵ متری سر ثابت
- جک ۴ متری سر ثابت
- جک ۴ متری سر جدا
- جک ۵ متری
اهمیت رزوه جک سقفی در عملیات ساختوساز
شاید بهجرئت بتوان گفت که رزوه جک سقفی مهمترین قسمت جک است. چراکه رزوه جک یا همان پیچ جک وظیفه تنظیم ارتفاع جک را دارد و تمامی فشار واردشده در هنگام بتنریزی و نگهداری سقف به این قسمت وارد میشود؛ بنابراین باکیفیت بودن آن خیلی امری مهم تلقی میشود و اگر این قسمت از کیفیت بالاتری برخوردار نباشد در هنگام بتنریزی نمیتواند فشارِ واردشده را تحمل کند و باعث خسارات جبرانناپذیری خواهد شد.
بررسی میزان تحمل بار توسط انواع جکهای سقفی
همانطور که در بخشهای قبلی از این مقاله نیز مطالعه نمودید جکهای سقفی در اندازه و ابعاد مختلفی وجود دارد که هنگام استفاده از آنها برای تنظیم ارتفاع جک بر اساس حداقل ارتفاع و حداکثر ارتفاع توسط مهرهها و یا پینهای فلز داری که در وسط هر جک وجود دارد و باوجود تعدادی سوراخهایی که تعبیهشده میتوان میزان ارتفاع جک را کوتاه و یا بلند تنظیم کرد. وزن جک سقفی در رنجهای مختلفی وجود دارد. جکهای سقفی که در کارخانهها ساخته میشود در انواع جک سقفی وزن سبک (با میزان قدرت تحمل بار کمتر) و سنگین (با میزان قدرت تحمل بار سنگین و بیشتر) هستند که هرکدام از این دو نوع دارای ضخامت و ابعاد مختلفی هستند که بسته به پروژه مورداستفاده و یا میزان وزن باری که باید تحمل کنند و نگهدارنده آن باشند متفاوت است؛ بنابراین مصرفکنندگان میتوانند در ابعاد و ضخامت موردنیاز خود جک سقفی موردنظر را سفارش ساخت دهند.
مقایسه جکهای سبک با سنگین
همانطور که در این بخش از سازه افزار مطالعه نمودید، جکهای زیر سقفی در دو نوع سبک و سنگین تولید میشوند که در این بخش قصد داریم تفاوت این دو را بررسی کنیم. جکهای زیر سقفی سنگین نسبت به جکهای ساختمانی سبک از مقاومت و استقامت بیشتری برخوردار هستند. علاوه بر این در جکهای نوع سنگین لولههای بالایی و پایینی باضخامت ۲.۵ میلیمتری به کار میروند درحالیکه در جکهای سبک لوله پایینی باضخامت ۲.۵ میلیمتر و لوله بالایی باضخامت ۲ میلیمتر ساخته میشود و طبیعتاً قابلیت تحمل فشار و وزن کمتری را نیز نسبت به انواع سنگین دارند. در همین راستا بد نیست بدانید که ارتفاع استاندارد جکهای ساختمانی ۳.۵ متر است و این ارتفاع برای سقفهایی که دارای ارتفاع ۳ متر هستند مناسب است اما برای سقفهایی که داری ارتفاع بیشتری هستند جک سقفی به سفارش خریدار ساخته میشود درنتیجه قیمت جک سفارشی نسبت به جک معمولی بیشتر است.
کاربردهای جک سقفی
جکهای ساختمانی کاربرد بسیاری دارند و برای انجام پروژههای عمرانی بسیار مورداستفاده قرار میگیرند. فرقی نمیکند شما یکخانه دوطبقه میسازید یا یک مجتمع تجاری چندطبقه یا برجهای بزرگ و بلندمرتبه، این محصول برای هر پروژه ساختمانسازی نیاز اساسی است.
درواقع میتوان اذعان نمود که جکهای ساختمانی ازجمله ابزارآلات بسیار کاربردی بوده و بهمنظور کفراژ بندی سقفها در ساختمانها مورداستفاده قرار میگیرند. همچنین در بیشتر مواقع برای طراحی سقف یک سازه نیاز به پایههای فلزی موقت برای نگهداری سقف یک سازه است، بنابراین به کمک جکهای سقفی میتوانیم در یک مدتزمان معینی سقف یک سازه را بهوسیله این جکهای سقفی پایدار نگهداریم تا که مراحل ساخت سقف تکمیل شود و سپس بعد از پایان طراحی و تکمیل ساخت سقف یک ساختمان دیگر نیازی به این پایههای فلزی نخواهد بود و آنها را از سقف جدا خواهیم کرد. کاربرد جکهای سقفی به دلیل نیاز صنعت ساختوساز موردتوجه بسیاری از شرکتهای قرارگرفته است، چراکه جکهای سقفی ازنظر اقتصادی بهصرفه بوده و کاربرد آنها متناسب با نوع سقف و سازه موردنظر مشخص میشود. لازم به ذکر است که ساخت این پایههای فلزی کمک بسیاری به صنعت ساختمانسازی امروز دنیای بشر کرده است.
البته واضح و روشن است که کار اصلی این جکهای سقفی در صنعت ساختمانسازی و پروژههای عمرانی میباشد. بههرحال حتی اگر یکخانهی کوچک و نقلی هم میسازید باید بدانید که نیازمند استفاده از جکهای سقفی هستید. مهمترین نکته در نحوهی استفاده از جک سقفی این است که بدانید برای هر مترمربع از ساختمان نیازمند یک جک سقفی میباشید.
درصورتیکه میخواهید اقدام به ساخت یک سازه نمایید، از اولین مسائلی که باید به آن فکر کنید تهیهی جک سقفی است. این جکها برای کفراژ بندی سقف و البته نگهداشتن بار آن تا انتهای پروژه لازم و ضروری هستند؛ بنابراین بهتر است از همان ابتدای کار به فکر تهیهی آنها باشید.
البته باید بگوییم که کارکرد جکهای سقفی بهصورت موقت است. به این معنی که با اتمام پروژهی ساخت، میتوانید آنها را کنار بگذارید؛ اما این مسئله بدین معنی نخواهد بود که از جنسهای بیکیفیت و بدون مقاومت استفاده کنید. توجه داشته باشید که جک سقفی باید تا انتهای کار بتواند وزن سقف را تحمل کند.
همچنین باید دقت داشته باشید که جک سقفی موردنظر شما، توانایی قرار گرفتن در زمینهای سست و غیر مسطح را نیز داشته باشد. درصورتیکه جک به داخل زمین سست فرو برود، بیرون کشیدن آن هزار و یک دردسر برای شما خواهد داشت؛ بنابراین حتماً در چنین مواقعی با کارشناسان و خبرگان مشورت کنید. کارشناسان وبسایت سازه افزار همواره در خدمت شما خواهند بود. برای پاسخگویی به سؤالات خود میتوانید با شماره تماسهایی که در وبسایت موجود است تماس بگیرید.
جک فلزی و جک تلسکوپی
البته همانطور که اشاره کردیم اینها فقط بخش کوچکی از انواع جکهای سقفی هستند. شما بسته به نیاز ساختمان میتوانید جک منحصربهفرد خود را بسازید.
سایز جک سقفی
قسمت پایین تمام انواع جکهای سقفی تقریباً شبیه به هم است ولولهای با قطر حدود 6 سانتیمتر دارد. ضخامت این لولهها نیز معمولاً بین 2 الی 2.5 میلیمتر میباشد؛ اما آنچه وجه تمایز میان تمام انواع جکهای سقفی است، بخش بالایی آنها میباشد. برخی مواقع این بخش بالایی شکل صلیب دارد و برخی مواقع نیز به شکل U یا T ساخته میشوند. ناگفته نماند که برخی از این جکهای سقفی متحرک نیز هستند؛ بنابراین طبیعی خواهد بود که اندازهی جکهای سقفی باهم متفاوت باشد.
حال سؤال اینجاست که یک جک سقفی با سایز معمول تا چه حد میتواند بار سقف را تحمل کند؟ در حقیقت در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که هر جک سقفی باید قادر باشد که وزنی برابر 1.5 تن را متحمل شود. البته این وزن مربوط به سایز استاندارد جک سقفی است که ارتفاعی برابر با 3.20 متر و وزنی حدود 14 کیلوگرم دارد. البته با توجه به قسمت بالایی جک ممکن است وزن آنها متغیر باشد.
بهطورکلی قسمت بالایی جک ممکن سات وزنی برابر 4 الی 6 کیلوگرم داشته باشد. نکتهی بسیار حائز اهمیت این میباشد که برای ساخت جک نمیتوان از لولههایی استفاده کرد که درزدارند؛ بنابراین حتماً به این نکتهی مهم توجه داشته باشید.
همانطور که گفتیم گاهی مواقع ممکن است که ارتفاع جک سقفی را بدون احتساب قسمت بالایی یا سری آن حساب کنند که در این صورت میتوان به جکهایی بار ارتفاع 3.5 الی 5 متری اشاره کرد. مهمترین نکته این است که در نظر داشته باشید که کدامیک از این ارتفاعها برای سقف شما بهتر است و سپس بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.
خرید جک سقفی دستدوم
همانطور که در بخشی از این بخش اشاره کردیم، جکهای سقفی کاربردی موقتی دارند و با اتمام پروسهی ساختوساز میتوان آنها را کنار گذاشت؛ اما باید بدانید که عمر جکهای سقفی بسیار بالاست و با یکبار استفاده دچار خرابی نخواهند شد. به همین دلیل است که در حال حاضر بازار جک سقفی دستدوم حسابی رونق پیداکرده است. بهخصوص برای ساختمانسازانی که بهطور مداوم مشغول انجام پروژههای عمرانی مختلف هستند؛ اصلاً صرف ندارد که برای هر پروژه جک سقفی جداگانه خریداری کنند.
تصور نکنید که جک سقفی دستدوم توانا مقاومتی پایینی دارد و بهاندازهی محصول دستاول و نو، تاب تحمل وزن سازه را ندارد! درصورتیکه از همان ابتدا محصول خوبی را خریداری کرده باشید، میتوانیم با اطمینان عنوان کنیم که جکهای سقفی دستدوم تا مدتها قابلاستفاده خواهند بود.
البته در این میان استثناهایی هم وجود دارند. بهعنوانمثال درصورتیکه وزن سازهی شما بسیار زیاد است و برای بار چندم است که از جک سقفی موردنظر استفاده میکنید، توصیه میکنیم که به سراغ جک سقفی نو بروید. بهاینترتیب میتوانید اطمینان داشته باشید که هیچگونه مشکلی درروند ساخت پیش نخواهد آمد. نکتهی مهم دیگری که در رابطه با جکهای ساختمانی وجود دارد این است که شما بهسادگی میتوانید آنها را تعمیر کنید. بهاینترتیب درصورتیکه دچار خرابی یا آسیب شدند، دست شما برای تعمیر و استفادهی مجدد از آن بازخواهد بود.
اجاره جک سقفی
یک گزینهی مناسب دیگر که در پیش روی شماست این میباشد که شما جک سقفی را اجاره کند. به دلیل کاربرد موقت آنها در ساختمانسازی، میتوانید بهسادگی جکها را اجاره کنید و بهاینترتیب در هزینههای خود تا حد زیادی صرفه کنید. البته دقت داشته باشید که اگر کار شما بهطور مداوم نیازمند جک سقفی است ( بهعنوانمثال اگر ساختمانساز یا پیمانکار هستید) توصیه میکنیم که جک سقفی را خریداری کنید چراکه هر بار کرایهی جک سقفی، دیگر بهصرفه نخواهد بود.
خرید اینترنتی جک سقفی
در حال حاضر وبسایتهای زیادی وجود دارند که شما میتوانید بهصورت آنلاین مایحتاج ساختمانی خود را از آنها خریداری کنید. کافی است بدانید که به دنبال چه هستید و دقیقاً چه میخواهید! بهاینترتیب با دنیایی از محصولات مواجه خواهید شد.
با خرید اینترنتی جک سقفی میتوانید تمام ویژگیها و خصوصیات مربوط به جک سقفی را مشاهده کنید و با ذهنی باز و آسوده اقدام به خرید نمایید. وجود ویژگی محصولات در وبسایتهای مختلف، باعث میشود که حتی اگر هدف شما خرید حضوری باشد، بتوانید پیش از خرید، اطلاعات خوبی در مورد ویژگی محصول موردنظرتان به دست آورید.
قیمت جک سقفی
همانطور که اشاره کردیم جک سقفی انواع و اقسام زیادی دارد که با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را تهیه کنید. همین تنوع باعث شده که قیمت آنها نیز بسیار متفاوت باشد. طبیعتاً هرچقدر که وزن و ارتفاع جک موردنظرتان بیشتر باشد قیمتش نیز بیشتر خواهد شد. همچنین باید در نظر داشته باشید جکهایی که تحمل وزن بیشتری دارند، گرانتر هستند.
اما بهطورکلی بسته به ارتفاع و وزن جک سقفی، میتوان از 300 هزار تومان الی 400 هزار تومان برای آنها قیمت گذاشت. بازهم توصیه میکنیم که قبل از خرید هر یک از جکهای سقفی بهخوبی تحقیق کنید و بهترین گزینهی ممکن را انتخاب نمایید.
سخن پایانی
هدف ما از این نوشتار در سازه افزار آشنایی کامل شما عزیزان با انواع جکهای سقفی بود که امیدواریم این مطلب جامع اطلاعاتی مفید را در اختیار شما گذاشته باشد. در پایان نیز لازم به ذکر است که با توجه به اینکه قیمت مواد اولیه مانند لوله، پروفیل، ورق و رنگ نوسان زیادی دارد در حال حاضر امکان درج لیست قیمت دقیقی برای جک سقفی نداریم؛ اما شما میتوانید بهمنظور استعلام قیمت، آشنایی با فروشگاههای مجاز و اطلاعات بیشتر به بخش نیازمندیهای سازه افزار مراجعه نموده و با تماس با فروشندگان موردنظر محصول خود را با خیال راحت خریداری کنید. چراکه سازه افزار علاوه بر ارائه اطلاعات کاربردی و صحیح، محل خرید موردنیاز را نیز به شما معرفی میکند تا تجربه کاربری مناسبی را تجربه نمایید.