نخستین بخش از اجزای تشکیلدهنده پنجره یو پی وی سی استاندارد در وپنجرههای یو پی وی سی تنها. از دو منظر کیفیت پروفیلها ملاک ارزیابی قرار می گیرد؛ یکی از منظر شیمیایی و دیگر از منظر فیزیکی، از جهت ابعاد فیزیکی افراد میتوانند کلیات مورد اشاره را از نزدیک ببینند. منظور از سری پروفیل عرض پروفیل است که میتواند ۶۰، ۷۰، ۸۰ میلی متر و بالاتر باشد تاج پروفیل هم همان ارتفاع پروفیل است و هرچه تاج پروفیل بیشتر باشد، سطح کلاس فنی پروفیل بیشتر خواهدبود.
نکته بعدی تعداد حفرههای داخلی پروفیل یا همانها است. هرچه تعداد حفرهها یا محفظهها بیشتر باشد، پروفیل و در نهایت پنجره عایقتر خواهد بود. اما این بدان معنا نیست که اگر پروفیلی دارای حفرههای بیشتری باشد، پروفیلی ایدهآل خواهد بود. به طور مثال پروفیل سری ۶۰ نمیتواند بیش از ۴ حفره باشد و فضای مناسب برای نصب گالوانیزه هم باید در نظر گرفته شود.
نکته دیگری که بر کیفیت پروفیلهای یو پی وی سی تأثیرگذار است، ضخانت دیوارههای پروفیل است که باید حداقل ۸/۲ تا ۲/۳ میلیمتر باشد. خریدار به راحتی میتواند این پارامتر را کنترل کند و با مقایسه ظاهری ضخامت دیوارههای پروفیل از کیفیت آنها آگاه شود، که البته این پارامتر هم به تنهایی نمیتواند ملاک اتنخاب نهایی خریدار باشد.
مانند تسمه - تیرآهن - میلگرد - نبشی -ناودانی - چهارپهلو و....
مانند لوله - قوطی - پروفیل درب و پنجره – پروفیل یوپی وی سی – پروفیل درب های کرکره برقی و...
این سری از پروفـیل ها طبق اسـتاندارد های رده اول این صنعت که از جمله آن رعایت ضـخامت ۳ میلی متر برای دیـوارهای اصلی پروفیل می باشد؛ با رعایت سلایق لطیف و ظریف در معماری ایرانی طراحی و تولید گردیده است.همچنین در این سری با توجه به وجود پروفیل های خاص بازسازی قابلیت تعویض پنجره های قدیمی را بدون تخریب، به راحتی امکان پذیر می کند.
این پروفیل ها با رعایت ضخامت ۳ میلی متری دیواره های اصلی، عرض ۷۰ میلی متر و داشتن پنج محفظه تأثیر قابل توجهی در جلوگیری از اتلاف انرژی داشته و برای شرایط آب و هوایی بسیار سخت، ایده آل می باشن
همچنین با توجه به ابعاد و طراحی خاص، دارای استحکام و استواری بالاتری بوده که برای درها و پنجره هایی با ابعاد بزرگ یا به کار رفته در ساختمان های بلند مرتبه که فشار باد زیادی را تحمل می کنند، بسیار مناسب می باشند.
در ساختمان هایی که معماری آن ایجاب می نماید یا محدودیت فضا جهت استفاده از پنجره های لولایی وجود دارد، این سری از پروفیل ها مناسب می باشند.
همچنین در ساخت این گونه از پنجره ها قابلیت استفاده و اتصال به تعدادی از پروفیل های سری ۳ و ۵ محفظه ای نیز وجود دارد تا توانایی بالاتری در تولید به وجود آید.
در این سری هم ضخامت ۳ میلی متر دیواره های اصلی رعایت گردیده است.
پروفیل ها تقریبا در همه جا حضور دارند. صنعت، ساختمان و راه سازی و...
قسمت اعظمی از پروفیل ها به منظور ساختن در و پنجره های آهنی بکار می روند.
پروفیل های مربع و مستطیل با مقاطع کوچک به عنوان نرده های فلزی برای در و پنجره منازل، کناره راه پله ها و همچنین نرده کشی اطراف دیوارهای کارخانجات و زمین های محصور شده و نرده پیاده روها و خیابان ها بکار می روند.
پروفیل های مربع و مستطیل (قوطی) با مقاطع بزرگتر که معروف به ستونی می باشند موارد استفاده متعددی در صنعت و ساختمان سازی دارند این پروفیل ها که در مقاطع مربع ساخته می شوند و ضخامت آنها از ۱,۵ تا ۸ میلی متر می باشند می توانند در ساختن ستون و اسکلت فلزی ساختمان ها بکار روند. همچنین اگر این پروفیل ها با مشخصات فیزیکی قابل اطمینانی ساخته شوند می توانند در ساختن شاسی تریلرها و نفت کش ها استفاده شوند.
پروفیل های نبشی و ناودانی با روش نورد سرد نیز تولید می شوند. از پروفیلهای نبشی می توان در ساختن چهارچوب درهای بزرگ آهنی و انواع قالب های فلزی بکار رفته در ماشین آلات استفاده کرد. ناودانی های کوچک در مواردی نظیر در کرکره ای مغازه ها بکار می روند.
یکی از پارامترهای دیگر تعیینکننده کیفیت و استحکام در و پنجره های یو پی وی سی پروفیل گالوانیزه است. گالوانیزههای به کار رفته به طور مستقیم بر مقاومت در وپنجره، انتقال گشتاوری، امنیت و فشار باد در و پنجره ها تأثیر دارد. معیارهای سنجش گالوانیزه شامل مواردی چون ضخامت، وزن هر متر طول و شکل گالوانیزه است. معمولا در ایران مرسوم است که از گالوانیزههای ۲۵/۱ تا ۵/۱ میلی متر استفاده میشود، حال آنکه از حیث استاندارد باید متناسب با محل قرار گرفتن در و پنجرهها و شرایط محیطی، اندازه و شکل گالوانیزههای مطلوبتر و بهتری را برای تولید پنجرههای دارای مقاوت بالا و امنیت بیشتر در اختیار داشت؛ برای مثال گالوانیزههای ممان دار یا شکل از این دسته هستند.