ثبت رایگان آگهی
    مطالب پربازدید
    @article.TitleEncoded
    مراحل نصب آسانسور از ابتدا تا انتها1397/10/09
    @article.TitleEncoded
    چوب و کاربرد های اصلی آن در صنعت ساختمان1397/05/15
    @article.TitleEncoded
    گچ ساختمانی مزایا و معایب آن1397/01/27
    @article.TitleEncoded
    پکیج چیست و مزایا و معایب آن1397/01/19
    @article.TitleEncoded
    بانک اطلاعات ساختمان | پروژه های در حال ساخت1399/10/30
    محبوب ترین دسته بندی ها
    درب ، پنجره و شیشه
    دامپا
    درب ضد سرقت
    درب ورودی ساختمان
    سیمان
    شن و ماسه
    فن کویل
    ماستیک
    موزاییک
    موم پرایمر
    اجرا، راه اندازی و نصب آسانسور
    پنجره چوبی
    کفپوش بتنی و واش بتن
    گچ
    شیشه بالکن
    سیمان سفید
    یونولیت سقفی
    کفپوش سنگی
    پنجره سقفی
    پنجره آکاردئونی
    پارتیشن کشویی

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن
    @ArticleModel.ImageName

    استفاده از کلاه ایمنی یکی از ضروری‌ترین رویه‌ها به‌منظور حفظ ایمنی و جان افراد است .درواقع کلاه ایمنی را می‌توان یکی از ساده‌ترین روش‌ها به‌منظور پیشگیری از حوادث دانست.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    همان‌طور که میدانید با توجه به خطرات و حوادثی که در بخش‌های مختلف صنعت بخصوص صنعت ساخت‌وساز رایج می‌باشد استفاده از کلاه ایمنی یکی از ضروری‌ترین رویه‌ها به‌منظور حفظ ایمنی و جان افراد است. وسیله‌ای که در اغلب اوقات به‌عنوان یک محافظ کلیدی به آن توجه نشده و همواره شاهد اتفاقاتی ناگوار در این عرصه بوده‌ایم. درواقع کلاه ایمنی را می‌توان یکی از ساده‌ترین روش‌ها به‌منظور پیشگیری از حوادث دانست؛ بنابراین با توجه به همین اهمیت نیز هدف ما در این بخش از وبلاگ سازه افزار ارائه اطلاعاتی دقیق و کاربردی در باب این مسئله است. پس همراه ما باشید تا بیشتر بدانید.

    آشنایی با وسايل حفاظت فردی در صنعت ساخت‌وساز

    ساده‌ترین راه برای جلوگیری از خطرات احتمالی در محیط کار، استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب است،‌ قبل از شروع به کار در هر محیطی، باید خطرات احتمالی موجود در محیط به‌دقت موردبررسی قرارگرفته و تا حد امکان و طبق استانداردهای لیست شده در قوانین بین‌المللی اقدام به تهیه ملزومات حفاظت شخصی با توجه به نوع پروژه نمود؛ بنابراین رد این بخش از سازه افزار ابتدا به سراغ معرفی انواع تجهیزات حفاظت فردی رفته و سپس در باب کلاه ایمنی و تمام جنبه‌های مهم آن صحبت می‌کنیم.

    • کلاه ایمنی:

    همان‌طور که میدانید ضربه به سر بسیار خطرناک است و موجب خونریزی مغزی می‌شود، لذا حفاظت از سر در درجه اولویت می‌باشد کلاه ایمنی سر را در مقابل اجسام برنده و تیز محافظت می‌کند، جنس کلاه ایمنی باید از نوع پلی کربنات سنگین ABS باشد و داخل کلاه نیز باید دارای بندهای محکم و مناسبی باشد که سر با پوسته کلاه در تماس نباشد. از طرفی کلاه ایمنی حتماً باید مجهز به چانه‌بند مناسب باشد و باید طبق دستورالعمل سازنده مورد آزمایش قرار گیرد. چنان چه به‌طور مفصل در ادامه این مقاله خواهید خواند، کلاه باید سبک، ضد آتش باشد و در مقابل مواد شیمیایی و نفتی مقاوم باشد. لازم به ذکر است که استفاده از کلاه آلومینیومی به دلیل ایجاد جرقه الکتریسیته ممنوع می‌باشد و همچنین در مقابل ضربه مقاومت کمی را از خود نشان می‌دهد.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    • عینک ایمنی و پوشش صورت:

    به‌طورکلی عواملی که باعث صدمه به چشم می‌شوند عبارت‌اند از، اجسام خارجی،‌ براده آهن، ذرات در حال پرتاب، مواد شیمیایی، اشعه‌ مادون‌قرمز و ماوراءبنفش است و در همین راستا نیز عینک ایمنی که بر طبق استاندارد ساخته‌شده باشد چشم را از صدمات محافظت می‌کند. لازم است بدانید که هر نوع مکانی که با مواد شیمیایی سروکار داشته باشد استفاده از پوشش صورت و عینک در آن الزامی بوده چراکه مسلماً مواد شیمیایی می‌توانند چشم و صورت کارکنان را تهدید نماید.

    • وسیله حفاظت بدن:

    لباس کار بدن کارکنان را از سرما، گرما،‌ مواد نفتی و شیمیایی، نور آفتاب، برف و باران و طوفان و بسیاری از موارد تهدیدزای دیگر محافظت می‌کند. از طرفی رنگ لباس کار می‌تواند وسیله دیدن افراد را در محیط‌های گردوغبار دار و مه‌آلود و غیره مشخص‌تر نماید. به‌طورکلی طبق استاندارهای جهانی جهت کارکردن در مناطق سردسیر باید لباس‌زیر مناسبی تهیه شود که عضلات افراد را گرم نگه دارد،‌زیرا اگر افراد در محیط کار احساس سرما کنند کارایی آن‌ها پایین می‌آید و به لحاظ ایمنی کار فقط متمرکز مسئله سرما می‌شود و کارهای دستی را به‌راحتی نمی‌توانند انجام دهند. در باب لباس کار یکسره نیز باید ذکر نمود که اولاً لباس کار باید اندازه افراد باشد و جنس آن از کتان سبک باشد. همچنین لباس کار مناسب دارای خلل و فرج‌های مناسب جهت تبادل هوا است که همین مسئله نیز عامل مناسبی برای بیرون رفتن حرارت زیادی بدن نیز می‌شود. لازم به ذکر است که در برخی از لباس کارهای یکسره در مقابل آتش نیز مقاوم هستند. در مناطق بارانی و مرطوب لباس مخصوصی باید استفاده شود که از نفوذ باران به بدن افراد جلوگیری نماید. البته باید توجه داشت که اصولاً بارانی را نمی‌توان جایگزین لباس کارکرد چراکه برای کار هنگام جوش‌کاری و یا کار با مواد شیمیایی مناسب نمی‌باشند.

    • دستکش:

    دستکش‌های بلند و کوتاه از وسایل حفاظت فردی هستند که دست را در مقابل وسایل برنده،‌خراش دهنده، سرما، گرما و مواد شیمیایی،‌ جریان الکتریکی و… غیره حفاظت می‌کنند، همچنین استفاده از دستکش برای گرفتن دستگیره‌های نردبان هنگام صعود الزامی است، دستکش‌های پلاستیکی با پوشش کتانی و یا بدون پوشش به همراه پودر مخصوص جهت جلوگیری از تورم و پینه استفاده می‌شود. جالب است بدانید که دو نوع دستکش کارگاهی وجود دارد که دستان افراد را محافظت می‌نماید. اولین مدل آن‌ها دستکش معمولی تا ساعد بوده و دیگری دستکش بلندی است که تا بازو را محافظت می‌نماید. لازم است بدانید که موادی که در تهیه دستکش مورداستفاده قرارمی گیرند یا کتان سبک و یا چرم و پلاستیک هستند،‌ و طبیعتاً نوع دستکش را کارکنان با توجه به ماهیت کاری که انجام می‌دهند می‌توانند تعیین نمایند. از طرفی ‌دستکش‌های عایق نیز نوع دیگری از انواع دستکش‌های حفاظتی می‌باشد که عایق حرارتی بوده و دارای الیاف ویژه‌ای است که از انتقال حرارت اجسام داغ به دست جلوگیری می‌کند. این دستکش‌ها عایق حرارتی دارای الیاف ویژه‌ای است که از انتقال حرارت اجسام داغ به دست جلوگیری می‌کند و همچنین به‌منظور برشکاری و جوشکاری و سوزاندن نیز از آن‌ها استفاده می‌شود.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    • کفش ایمنی:

    کفش ایمنی برای حفاظت از پا در مقابل اجسام تیز و برنده استفاده می‌شود و مقاوم در برابر مواد شیمیایی،‌حرارت، سرما، لغزندگی و جریان الکتریکی است. به‌طورکلی کفش‌های ایمنی در قسمت انگشتان خود نیز باید دارای حفاظ فلزی باشد تا در صورت پاره شدن قسمت چرمی و بیرون آمدن حفاظ فلزی کفش مشکلی ایجاد نشود. همچنین کفش ایمنی باید عایق حرارتی باشد و طبیعتاً در محل‌هایی که یخبندان است از لغزش جلوگیری نماید. لازم به ذکر است که برای کار در مکان‌هایی که ولتاژ برق در آنجا بیش از 250 ولت می‌باشد کفش باید غیرقابل نفوذ برق و بدون میخ باشد.

    • گوشی ایمنی:

    حفاظت اعضاء‌ گوش در مقابل صداهای ناهنجار ضروری است، جهت این کار از گوشی‌های پلاستیکی یک‌بارمصرف و یا از گوشی‌های بزرگ استفاده می‌شود. در همین راستا لازم است بدایند که اگر در مکان پروژه صدا بین 75 تا 85 دسی‌بل باشد استفاده از گوشی air plug ضروری است و در مکان‌های بیش از 85 دسی‌بل استفاده از گوشی air muff توصیه می‌شود. همچنین باید اذعان نمود که استفاده از وسایل حفاظتی در مقابل صدا در بلندمدت توصیه نمی‌شود، بنابراین بهترین اقدام جهت این امر کاهش صدای عوامل صداساز از منبع صدا است که ‌جهت این امر از عایق‌کاری‌های ویژه استفاده می‌شود.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    آشنایی با ویژگی‌های مهم یک کلاه ایمنی امن

    در یک دیدگاه کلی می‌توان اذعان نمود که برای استفاده درست از کلاه‌های ایمنی و تأمین نیاز موردنظر، بایستی به برخی از ویژگی‌های آن‌ها توجه کرد تا در برابر خطرهای احتمالی ابزاری ایمن به‌حساب آید. در همین راستا نیز لیستی از مشخصه‌های یک کلاه ایمنی کارا و امن را ارائه می‌دهیم که به شرح زیر است:

    1. به‌طورکلی یک کلاه ایمنی مناسب دارای یک پوسته خارجی بافاصله‌ای به‌اندازه ۲ الی ۳ سانتی‌متر با سر است، همچنین داخل کلاهی ایمن یک تسمه یا نوار به‌منظور بستن دور سر نصب‌شده است.

    2. وزن کلاه ایمنی نباید بیشتر از ۴۰۰ گرم باشد.

    3. کلاه ایمنی استاندارد باید در برابر آب مقاوم باشد.

    4. به‌طورکلی بهتر است که کلاه ایمنی با توجه به کاربری ضد حریق باشد اما اگر به هر دلیلی این مشخصه را نداشت بهتر است قابلیت سوختن آرام داشته باشد.

    5. کلاه ایمنی باید بتواند به‌خوبی شوک و ضربه واردشده را جذب کند و همچنین در برابر نفوذ اجسام مقاوم باشد.

    6. کلاه ایمنی باید در برابر جریان برق، عایق باشد.

    7. یک کلاه ایمنی استاندارد وسیله‌ای می‌باشد که برای روش تنظیم درست کلاه، تعویض نوار دور سر و یا هر نوع اعمال تغییر یا تعویض در آن دستور عملی ساده و واضح داشته باشد.

    8. یک کلاه ایمنی امن و استاندارد باید دارای یک‌لایه آستر جهت جذب ضربه و یک پوسته خارجی محکم باشند.

    9. برای اینکه کلاه ایمنی کارایی و حفاظت بیشتری داشته باشد، باید دور آن لبه‌دار باشد.

    10. تهویه مناسب و عدم ایجاد حساسیت برای کاربر از دیگر مواردی می‌باشد که در انتخاب یک کلاه ایمنی استاندارد و مطمئن باید مدنظر باشد.

    آشنایی با قوانین استفاده از کلاه ایمنی استاندارد در ساخت‌وساز

    همان‌طور که احتمالاً خود شما نیز در جریان می‌باشید استفاده از وسایل محافظتی در هر پروژه عمرانی جزء ضوابط لازم برای شروع و اجرای کار است، ازاین‌رو، شرایط استفاده از کلاه کار که بر طبق مقررات ملی ساختمان تدوین‌شده است در زیر شرح داده می‌شود:

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

     در کلیه عملیات ساختمانی که در آن‌ها احتمال وارد آمدن جراحات به افراد در اثر سقوط فرد یا سقوط وسایل و تجهیزات و مصالح وجود دارد، باید از‌ کلاه‌های ایمنی استفاده شود.

     کلاه‌های ایمنی نو یا آن‌هایی که قبلاً مورداستفاده قرارگرفته باید قبل از اینکه در اختیار کارگران قرار گیرد، توسط اشخاص ذی‌صلاح کنترل و اجازه استفاده از ‌آن‌ها صادر شود.

     همچنین پوسته کلاه باید از مواد سخت و بادوام ساخته شود، تمام لبه‌های آن گرد و پرداخت‌شده نیز باشد. پوسته کلاه باید به‌طور محکم به کلاف یراقی که روی سر کاربر جای می‌گیرد متصل شود و فاصله آزاد بین کلاف یراق و پوسته کلاه نباید از 19 میلی‌متر کمتر باشد.

     کلیه اشخاصی که در امر ساخت، حمل و ریختن بتن اشتغال دارند باید به پوتین و دستکش حفاظت مجهز باشند.

     به‌طورکلی در برپایی، نصب و انجام سایر کارهای فلزی باید وسایل حفاظت فردی از قبیل کلاه ایمنی پوشیده شود.

    دسته‌بندی انواع کلاه‌های ایمنی بر اساس جنس

    در حال حاضر انواع مختلفی از کلاه ایمنی توسط تولیدکنندگان در بازار عرضه‌شده است. در همین راستا نیز در انتخاب کلاه ایمنی مناسب توسط کارفرمایان بر طبق استانداردهای تأمین حفاظت کلاه انتخابی باید در برابر مخاطرات محیط کار مقاوم باشد. با توجه به همین مسئله نیز انواع کلاه‌های ایمنی بر اساس جنس در دسته‌بندی زیر قرار می‌گیرند که به‌صورت:

    • انواع کلاه ایمنی از جنس کربن

    به‌طورکلی کلاه ایمنی کربن از جنس پلی کربنیت ساخته‌شده و سبک‌ترین و مقاوم‌ترین پوشش کلاه است که انرژی ضربه‌ای که به کلاه وارد می‌شود را جذب می‌کند. درواقع به بیان ساده‌تر کلاه‌های فایبرگلاس و کربن انرژی سنگی را که می‌افتد جذب می‌کنند درحالی‌که کلاه‌های پلاستیکی و نایلونی این انرژی را به سیستم کلاه منتقل می‌کنند. به همین دلیل کلاه‌هایی از جنس فایبرگلاس و کربن به سر چسبیده‌تر است.

    • کلاه ایمنی از جنس پلاستیک و نایلون

    این نوع کلاه‌های صنعتی پلاستیکی ازلحاظ راحتی و تهویه نسبت به کلاه‌های دیگر مناسب‌تر بوده و مقاومت آن‌ها به جنس پوشش داخلی کلاه بستگی دارد. البته لازم به ذکر است که خصوصیات ایمنی این نوع از کلاه‌ها نسبت به انواع کربنی و فایبرگلاس کمتر می‌باشد چراکه احتمالاً شکستن در آن‌ها بالاتر است.

    • کلاه ایمنی از جنس فایبرگلاس

    جالب است بدانید که کلاه‌های فایبرگلاس همواره در دسته انواع کلاه ایمنی ضد حرارت بوده و برای صنایعی که با حرارت زیاد سروکار دارند بسیار مناسب است. درحالی‌که کلاه صنعتی فایبرگلاس مقاومت بالایی دارد اما تهویه چندان خوبی نسبت به کلاه‌های دیگر ندارد و همین مسئله می‌تواند یکی از معایب این نوع از کلاه‌های ایمنی تلقی شود.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی صنعتی بر اساس نوع مشاغل

    همان‌طور که احتمالاً برای شما نیز قابل حدس می‌باشد، کلاه‌های ایمنی با توجه به مشاغلی که در آن‌ها استفاده می‌شوند دارای انواع مختلفی می‌باشند. چراکه چگالی احتمال حوادث در برخی از مشاغل نسبت به سایر موارد متفاوت می‌باشد. حال با توجه به این مقدمه به سراغ کلاس‌بندی انواع کلاه ایمنی صنعتی بر اساس نوع مشاغل می‌رویم که به شرح زیر است:

    • کلاس A

    جالب است بدانید که این دسته از کلاه‌های ایمنی از سر کاربر در مقابل ضربه محافظت می‌کند و در مشاغلی چون معادن، کارخانه و کارگاه‌های ساختمانی استفاده می‌شود. لازم به ذکر است که این نوع از کلاه‌ها، نمی‌تواند در برابر جریان برق عایق باشد و تنها کار آن‌ها حفاظت در برابر ضربه است.

    • کلاس B

    به‌طورکلی می‌توان اذعان نمود که کلاه ایمنی کلاس B از سر در مقابل ضربه، سوختگی و جریان برق محافظت می‌کند؛ بنابراین افرادی که در شرایط سخت با جریان الکتریکی بالا کار می‌کنند، باید از این نوع کلاه‌ها استفاده کنند.

    • کلاس C

     این دسته از کلاه‌های ایمنی در مقایسه با دودسته دیگر تأثیر محافظتی کمتری داشته و از سر در مقابل جریان برق و ضربه حفاظت نمی‌کند؛ بنابراین این نوع از کلاه‌ها کاربرد زیادی در مشاغلی چون پالایشگاه‌ها و کارگاه‌های شیمیایی دارد.

    دسته‌بندی انواع کلاه‌های ایمنی با توجه به رتبه کاربر

    ازجمله دیگر دسته‌بندی‌های موجود برای انواع کلاه ایمنی بر اساس رتبه کاربر در کارگاه و بر اساس رنگ کلاه می‌باشد. جالب است بدانید که این نوع دسته‌بندی در تمامی کارگاه‌های ساختمانی و عمرانی یکسان می‌باشد که در این بخش از این مقاله در وبلاگ سازه افزار به سراغ آشنایی شما عزیزان با مفهوم هر رنگ‌بر اساس رتبه کاربر است. به‌طورکلی کلاه‌سفید معمولاً برای مدیران، مهندسان و مدیران ارشد در کارگاه‌ها استفاده می‌شود. کلاه زردرنگ برای کارگران استفاده می‌شود و پرکاربردترین کلاه در کارگاه‌ها می‌باشد. کلاه سبزرنگ، برای کارکنان خدمات فنی و مسئولین ایمنی در کارگاه‌ها استفاده می‌شود و کارگران در بخش تعمیرات، برق‌کاران و اپراتورهای فنی از کلاه آبی‌رنگ استفاده می‌کنند. همچنین همان‌طور که احتمالاً شما نیز شاهد آن می‌باشید کلاه ایمنی قرمزرنگ برای آتش‌نشانان استفاده می‌شود. جوشکاران و کارگران در محیط‌های بالا، از کلاه قهوه‌ای‌رنگ استفاده می‌کنند و در پایان نیز باید اذعان نمود که رنگ دیگر کلاه ایمنی در کارگاه‌ها، خاکستری است که برای بازدیدکنندگان و مهمانان کارگاه استفاده می‌شود. در کنار تمام این توضیحات، دورنگ زرد و سفید در کارگاه‌ها رایج می‌باشند.

    بنابراین به‌طور خلاصه:

    آبی: اپراتورهای فنی و برق‌کاران

    سبز: خدمات فنی و مسئولین ایمنی

    سفید: مهندسین و مدیران کارگاه‌ها

    قهوه‌ای: جوشکاران و کارگران

    قرمز: آتش‌نشانان

    خاکستری: بازدیدکنندگان کارگاه‌ها

    زرد: کلاه ایمنی کارگری معمولاً در پروژه‌های ساختمانی کاربرد داشته و در رنگ‌های مختلف به بازار عرضه می‌شود و رنگ زرد مخصوص فعالیت‌های ساختمانی و صنعتی است.

    آشنایی با استانداردهای کلاه‌های ایمنی

    به‌طور خلاصه می‌توان اذعان نمود که انواع کلاه ایمنی مهندسی عمران دارای دو استاندارد OSHA است که الزامات کلاه کار را تعیین می‌کند که این موارد به شرح ذیل است:

    • استاندارد 29 CFR 1910.135

    این استاندارد بر الزامات کلاه کار برای کارگران صنعتیِ عمومی اشاره دارد.

    • استاندارد 29CFR 1926.100

    این نوع استاندارد بر الزامات محافظت از سر برای کارگران ساختمانی، تخریب و نوسازی اشاره دارد.

    جالب است بدانید که هر دو استاندارد، کارگران را ملزم به استفاده از کلاه ایمنی می‌داند چراکه احتمال آسیب‌دیدگی سر در اثر ضربه، افتادن اشیا و یا شوک الکتریکی وجود دارد؛ بنابراین این بدان معناست که کارفرمایان باید با تهیه کلاه‌های استاندارد، اطمینان حاصل کنند که کارکنان در شرایط زیر از پوشش‌های محافظتی استفاده می‌کنند:

     هنگامی‌که اشیا و یا تجهیزات از بالا سقوط کرده و احتمال افتادن آن‌ها بر روی سرکارگران وجود داشته باشد.

     هنگامی‌که ممکن است سرکارگران به سمت اجسام ثابت مانند تکیه‌گاه‌ها، تیرهای ساختمانی و یا تجهیزات دیگر برخورد کند.

     زمانی که این احتمال وجود دارد که سرکارگران در تماس با وسایل الکتریکی و درنتیجه خطر برق‌گرفتگی وجود داشته باشد.

    بنابراین در همه موارد، کلاه ایمنی مهندسی عمران باید الزامات استاندارد OSHA را برآورده کند.

    بیشتر بخوانید : بانک اطلاعات ساختمان | پروژه های در حال ساخت

    در باب اهمیت استفاده از کلاه‌های ایمنی در صنعت

    در باب اهمیت استفاده از کلاه‌های ایمنی در صنعت می‌توان اذعان نمود که در محیط‌های کارگاهی و صنعتی، همیشه احتمال سقوط اشیا از بالابر روی سر افراد وجود دارد. طبیعتاً نیز کلاه ایمنی صنعتی وظیفه حفاظت از کاسه سر کاربر از ناحیه بالا را بر عهده دارد. با توجه به جمله قبل می‌توان مطرح کرد که منظور از بالا این است که نواحی اطراف سر مانند ناحیه گیج گاهی و شقیقه‌ها با کلاه ایمنی صنعتی پوشش داده نمی‌شوند. در همین راستا نیز روش حفاظتی کلاه ایمنی صنعتی با سایرین کلاه‌ها مثلاً کلاه کاسکت موتورسواری تفاوت دارد. کلاه کاسکت کاملاً به سر می‌چسبد اما کلاه ایمنی صنعتی این‌گونه عمل نمی‌کند. چراکه درون این محصول یک یراق معلق با 6 یا 8 نقطه اتصال به اطراف کلاه تعبیه‌شده است که با بدنه کلاه هیچ تماسی ندارد و فاصله‌ای در حدود 3 سانتیمتر با بالای کلاه دارد. این یراق داخلی بر روی سر می‌نشیند و ناحیه پیشانی و دور کاسه سر را در برمی‌گیرد و از پشت سر به روش‌های مختلف با اندازه دور سر سایز می‌شود و محکم می‌گردد. بنابراین در این وضعیت سر کاربر هیچ تماسی با کلاه ندارد. حال اگر جسم سختی به کلاه برخورد کند، ضربه ناشی از این برخورد به‌هیچ‌وجه به سر کاربر منتقل نمی‌شود.

    آشنایی با روش آزمون انواع کلاه ایمنی

    در باب آشنایی با انواع کلاه ایمنی و مشخصه‌های یک کلاه استاندارد لازم است بدانید که دو معیار مهم به‌منظور آزمون کلاه ایمنی وجود دارد که این تست‌ها به شرح زیر است:

    بررسی کلاه در دمای پایین:

    کلاه ایمنی مشخص‌شده با عبارت (LT) نشان می‌دهد که کلاه کار هنگامی‌که در دمای 30- درجه سانتی‌گراد (22- درجه فارنهایت) باشد، تمام شرایط آزمایش استاندارد را برآورده کند.

    آزمون قابلیت دید بالا:

    به‌طورکلی لازم است بدانید که کلاه ایمنی که با عبارت (HV) مشخص‌شده باشد، نشان می‌دهد که کلاه تمام‌رنگ‌های موردنیاز برای تست استاندارد را رعایت کرده است، این شامل آزمایش‌هایی برای رنگ‌پذیری و شب‌تابی است.

    بررسی الزامات کلی استفاده از کلاه ایمنی

    قانون اتحادیه اروپا بین دو حوزه مقررات مربوط به تجهیزات حفاظتی شخصی متمایز است. اولین مورد در ماده 89/656 / EEC موردبحث قرارگرفته است که تعیین‌کننده وظایف کارفرما در مورداطمینان از استفاده ایمن از تجهیزات حفاظتی شخصی است. مقررات این دیوان همچنین شامل تعهدات کارفرمایان مربوط به‌ضرورت استفاده از تجهیزات حفاظتی شخصی است. کلاه ایمنی باید بر اساس تجزیه‌وتحلیل ریسک توسط کارفرما به‌طور مناسب انتخاب شود و به‌صورت رایگان به کارکنان تحویل شود. کارفرما همچنین مسئول تعمیر و نگهداری کلاه و جایگزینی آن‌ها است، به‌ویژه اگر شرایط استفاده خواص محافظتی را کاهش دهند.

    از طرفی قابل‌ذکر است که قسمت دوم مقررات مربوط به تجهیزات حفاظتی شخصی با ماده 89/686 / EEC [2] مرتبط است. این قوانین مربوط قرار دادن محصولات در بازار مشترک، یعنی ارزیابی انطباق با الزامات بهداشت، ایمنی و ارگونومی اولیه است؛ بنابراین، انواع کلاه‌های ایمنی استاندارد باید مطابق با الزامات و رهنمودهای ذکرشده در بخش‌های قبلی باشد. چراکه بر اساس این مقررات سازنده کلاه‌های ایمنی یا نماینده مجاز آن‌ها مسئول انطباق محصولات موجود در بازار اتحادیه اروپا با الزامات اساسی مندرج در دستورالعمل‌های ارائه‌شده که با قرار دادن یک علامت CE در محصول تائید شده است.

    آشنایی با انواع کلاه ایمنی ساختمان و کاربردهای آن

    جمع‌بندی

    همان‌طور که در این مقاله از سری نوشتارهای وبلاگ سازه افزار جامع‌ترین بانک نیازمندی‌های صنعت ساخت‌وساز کشور اشاره نمودیم، کلاه ایمنی ازجمله وسایل ایمنی بسیار ضروری در بسیاری از مشاغل و صنایع می‌باشد و استفاده از آن در بسیاری از موارد موجب جلوگیری از آسیب سر و مغز در برابر سقوط اشیا و یا سقوط فرد از ارتفاع می‌شود. معمولاً متریال به‌کاررفته در تولید کلاه ایمنی مهم بوده و نوع طراحی و تهویه آن باید به‌گونه‌ای باشد که به‌راحتی مورداستفاده قرارگرفته و تمامی قسمت‌های آن برای فرد در صورت استفاده راحت باشد. کلاه ایمنی بر اساس نوع کاربرد و نوع مشاغل انواع مختلفی دارد به‌عنوان‌مثال: کلاه ایمنی مهندسی، کلاه ایمنی صنعتی و ... که هرکدام دارای تجهیزات متفاوتی هستند این در حالی است که قیمت کلاه ایمنی مهندسی با ساختمانی بر اساس نوع کاربرد و تجهیزات بکار رفته در آن‌ها می‌تواند متفاوت باشد. استفاده از کلاه ایمنی در کارگاه‌های چوب‌بری، ساختمان‌سازی و معادن سنگین اجباری بوده و در تولید کلاه‌های ایمنی از رنگ‌های خاصی استفاده می‌شود. در پایان این محتوا نیز امیدواریم که مفاهیم مطرح‌شده به‌منظور افزایش اطلاعات شما عزیزان کارا و مفید بوده باشد.

    •مقالات •تماس با ما •درباره ما
    نماد اعتماد الکترونیک
    توجه :برای کسب اطلاعات درمورد آگهی‌ها، بر روی آگهی کلیک کنید. اطلاعات تماس آگهی دهنده در صفحه آگهی موجود است.
    کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق بهارتباطات ماندگار پرشیناست.