ثبت رایگان آگهی
    مطالب پربازدید
    @article.TitleEncoded
    مراحل نصب آسانسور از ابتدا تا انتها1397/10/09
    @article.TitleEncoded
    چوب و کاربرد های اصلی آن در صنعت ساختمان1397/05/15
    @article.TitleEncoded
    گچ ساختمانی مزایا و معایب آن1397/01/27
    @article.TitleEncoded
    پکیج چیست و مزایا و معایب آن1397/01/19
    @article.TitleEncoded
    بانک اطلاعات ساختمان | پروژه های در حال ساخت1399/10/30
    محبوب ترین دسته بندی ها
    درب ، پنجره و شیشه
    دامپا
    درب ضد سرقت
    درب ورودی ساختمان
    سیمان
    شن و ماسه
    فن کویل
    ماستیک
    موزاییک
    موم پرایمر
    اجرا، راه اندازی و نصب آسانسور
    پنجره چوبی
    کفپوش بتنی و واش بتن
    گچ
    شیشه بالکن
    سیمان سفید
    یونولیت سقفی
    کفپوش سنگی
    پنجره سقفی
    پنجره آکاردئونی
    پارتیشن کشویی

    تجهیزات کنترل تردد

    تجهیزات کنترل تردد
    @ArticleModel.ImageName

    سیستم‌های کنترل تردد دارای انواع مختلفی هستند که برخی از آن‌ها برای کنترل ورود و خروج افراد د و از برخی از آن‌ها برای کنترل تردد وسایل نقلیه استفاده می‌کنند

    همان‌طور که احتمالاً به گوش شما نیز آشنا است، سیستم‌های کنترل تردد در مکان‌های مختلفی برای برقراری امنیت استفاده می‌شوند. این سیستم‌ها دارای انواع مختلفی هستند به‌طوری که برخی از آن‌ها برای کنترل ورود و خروج افراد استفاده می‌شوند و از برخی از آن‌ها برای کنترل تردد وسایل نقلیه استفاده می‌کنند. در همین راستا نیز در این بخش از وبلاگ سازه افزار به سراغ این موضوع رفته و در باب انواع تجهیزات کنترل تردد و کاربردهای آن‌ها اطلاعات کارایی را ارائه می‌کنیم. پس با ما باشید تا بیشتر بدانید.

    تجهیزات کنترل تردد چیست؟

    تجهیزات کنترل تردد، به هر تجهیزاتی گفته می‌شود که رفت‌وآمد افراد را به مکانی مشخص کنترل می‌کند که می‌تواند یک قفل رمزدار، گیت پارکینگ یا ورودی گردان یا هر ابزاری از این دست باشد. در همین راستا جالب است بدانید که از پراستفاده‌ترین این تجهیزات می‌توان به ورودی‌های گردان اشاره کرد.

    بیشتر بخوانید :  بانک اطلاعات ساختمان

    آشنایی مختصر با تاریخچه تجهیزات کنترل تردد

    شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که اولین ورودی گردان به‌صورت مدرن به کلارنس ساندرس نسبت داده شده است که در یکی از سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای ویگلی پیگلی واقع در آمریکا نصب کرده بود. در همان دوران نیز پس از ساخت مترو، برای جمع‌آوری کرایه از بلیت و دستگاه برشگر بلیت استفاده می‌شد که این کار توسط نگهبانان انجام می‌گرفت؛ اما متأسفانه در همان زمان کارفرمایان متوجه شدند که کارمندان خود مترو، صادقانه کار نمی‌کنند و بخشی از پول را سرقت می‌کنند. بدین ترتیب ورودی‌های گردان به‌منظور جمع‌آوری بلیت‌ها به مترو راه یافت. به‌طور کلی ورودی‌های گردان با شکل‌های متفاوتی ساخته می‌شد که در این میان می‌توان به انواع فعال در سال‌های ۱۹۳۹ و ۱۹۴۰ اشاره کرد. درواقع در این سری از سیستم‌های کنترل تردد بر روی این گیت‌ها شیاری وجود داشت که مشتری‌ها باید برای تردد به داخل آن سکه‌ای می‌انداختند و می‌توانستند عبور نمایند و پس از آن بود که ورودی گردان فلزی به بسیاری از ایستگاه‌ها بخصوص در شهر منهتن راه پیدا کرد. جالب است بدانید که در دهه‌ی ۱۹۸۰ علاوه بر سکه، مشتری‌ها ملزم به تهیه بلیت هم بودند که البته این روش خیلی طول نکشید. در همین راستا لازم است بدانید که گردان‌های امروزی به سال ۱۹۹۴ بر می‌گردد و مشتری‌ها برای ورود و خروج از بلیت و کارت مترو استفاده می‌کنند.

    چگونگی کارکرد سیستم کنترل تردد

    همان‌طور که در ابتدای این مقاله از سازه افزار اشاره کردیم سیستم‌ جامع کنترل تردد برای این‌که بتوانند اجازه ورود یا خروج افراد را صادر کنند نیاز به دستگاه‌های کنترل تردد دارند. این دستگاه‌ها را می‌توان روی درهای ورودی یا هر بخشی که می‌خواهید دسترسی افراد را به آن محدود کنید نصب کرد. برای این‌که افراد مجاز بتوانند وارد یا خارج شوند باید قادر باشند تا اطلاعات موردنیاز را وارد دستگاه کنند. به‌عنوان نمونه اگر از دستگاه کنترل تردد کارتی برای کنترل رفت‌وآمد افراد استفاده می‌شود، باید کارت‌های مخصوصی را در اختیار افراد مجاز قرار دهید که دارای اطلاعات شخصی آن‌ها باشد تا بتوانند با استفاده از این کارت‌ها اجازه دسترسی داشته باشند و زمان ورود و خروجشان را ثبت کنند. سیستم‌های کنترل ترددی که روی درها نصب می‌شوند علاوه بر دستگاه کنترل تردد دارای نرم‌افزارهای مخصوص هستند که روی یک سرور اجرا می‌شوند. همچنین لازم به ذکر است که این سرورها می‌توانند چندین دستگاه کنترل‌کننده را مدیریت کنند.

    تجهیزات کنترل تردد

    آشنایی با دو دسته‌بندی اصلی سیستم‌های کنترل تردد

    به‌طور کلی سیستم‌های کنترل تردد، به دو نوع خود ایستا یا مستقل و یکپارچه تحت شبکه یا شبکه پذیر تقسیم می‌شوند که در این بخش در ابتدا به بررسی آن خواهیم پرداخت:

    بیشتر بخوانید : ساختمان و همه ی موارد به آن

    • دستگاه کنترل تردد مستقل

    در این نوع از سیستم‌ها، دستگاه‌های کارت‌خوان یا سیستم‌های کنترل، به‌صورت کاملاً مستقل و بدون نیاز به نرم‌افزار مرکزی، دستورات لازم را دریافت نموده و یا صادر می‌کنند. این سیستم‌ها، به دلیل برخورداری از حافظه داخلی برای ثبت بانک‌های اطلاعاتی پرسنلی و رخداد وقایع و ترددها به هیچ نرم‌افزار یا شبکه خاصی احتیاج ندارند. جالب است بدانید که دستگاه کنترل تردد مستقل به‌وسیله کیپد کارت‌خوان‌ها یا از طریق کامپیوترهای قابل‌ حمل و نقل، برنامه‌ریزی می‌شوند. سپس، با برقراری ارتباط مستقیم یا حافظه جانبی، اطلاعات موردنیاز، از آن‌ها برداشت می‌شود. لازم به ذکر است که مهم‌ترین ویژگی این نوع سیستم‌ها، سادگی و سرعت‌بالا در نصب و راه‌اندازی می‌باشد.

    • دستگاه کنترل تردد یکپارچه

    در یک نگاه جامع می‌توان مطرح کرد که این نوع از سیستم‌ها، دارای تجهیزات مختلف برای شناسایی اثرانگشت؛ شناسایی کارت؛ تشخیص چهره و… و بردهای کنترلر تحت شبکه و یک نرم‌افزار مدیریت می‌باشند. درواقع سیستم‌های یکپارچه، متناسب با نیازهای یک سازمان؛ اداره و یا هر جای دیگری طراحی و تولید شده و بر روی درب‌ها و گیت‌های کنترل تردد، نصب می‌شوند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع از سیستم‌ها، قابلیت اپراتور کامپیوتر بر کنترل موردی وضعیت محیط و بالا بودن سرعت برنامه‌ریزی آن می‌باشد. مهم‌ترین ویژگی‌های کنترل تردد یکپارچه ثبت کلیه وقایع محیطی با قابلیت توجه خاص به هشدارها؛ نمایش هم‌زمان وقایع محیطی با در نظر گرفتن اولویت معین شده؛ کنترل مستقیم درب‌ها توسط اپراتور کامپیوتر؛ امکان مشخص نمودن بازه‌های زمانی مختلف (مانند نوبت‌های کاری) برای رفت‌وآمد کاربران متفاوت؛ دارا بودن امنیت بالا برای دسترسی به نرم‌افزار و دارا بودن قابلیت غیرفعال نمودن کامل سیستم در هنگام بروز رخدادهای بحرانی مانند آتش‌سوزی ازجمله مشخصه‌های جالب‌توجه این نوع از سیستم‌ها می‌باشد.

    بررسی و آشنایی با انواع سیستم‌های کنترل تردد

    در یک نگاه کلی می‌توان تجهیزات کنترل تردد را شامل سیستم‌های متنوعی دید که در این بخش از سازه افزار به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

    1. گیت‌های کنترل تردد

    گیت کنترل تردد، دروازه‌ای است که وظیفه حراست و نگهبانی، نظم و امنیت را انجام می‌دهد؛ و در بدو ورود افراد، اهمیت نظم در سازمان تحت مدیریت شما را به ارباب رجوع و پرسنل یادآوری می‌کند. در همین راستا نیز انواع این نوع از گیت‌ها به شرح زیر است:

    • دستگاه کنترل تردد تشخیص چهره

    همان‌طور که میدانید دستگاه‌های حضور و غیاب، هر یک از یک کلید برای تشخیص هویت افراد استفاده می‌کنند. دستگاه‌های کنترل تردد چهره نیز با تصویربرداری از چهره افراد و مقایسه آن با دیگر اسناد موجود در پایگاه داده، هویت فرد را تشخیص می‌دهند. اگر قصد داريد از دستگاه‌هاي حضور و غياب تشخيص چهره در سازمان خود استفاده كنيد،‌ ابتدا بايد اطلاعات لازم را از كارمندان در پایگاه داده سیستم حضور و غیاب ذخیره کنید. بدین منظور، نیاز خواهید داشت که از تمام افراد چند عکس در زوایای گوناگون تهیه کنید. پس از آن، هر یک از کارمندان به هنگام ورود یا خروج، روبروی دوربین دستگاه می‌ایستد تا دوربین تصویر چهره آن‌ها را با تصاویر موجود مقایسه کند. در صورت تطابق، اجازه ورود به شخص داده شده و زمان ورود یا خروج او ثبت خواهد شد.

    بیشتر بخوانید : سوله و انواع آن

    • دستگاه کنترل تردد اثر انگشت

    این نوع از تجهیزات نیز به‌منظور ثبت تردد افراد در سازمان‌ها، ارگان‌ها و سایر محل‌هایی که نیاز به کنترل دسترسی افراد به گذرگاه‌های مختلف آن محل وجود دارد، استفاده می‌گردد. اثر انگشت یکی از شاخصه‌های منحصربه‌فرد هر شخصی می‌باشد و برای مدیریت و کنترل تردد افراد استفاده از ترکیب دستگاه کنترل تردد اثرانگشتی و گیت کنترل تردد می‌باشد. درواقع استفاده از دستگاه کنترل تردد اثرانگشتی به همراه دستگاه کنترل تردد کد برای کنترل تردد اتاق سرور، اتاق ریاست سازمان و به‌طور کلی مکان‌های امنیتی می‌باشد که دارای حساسیت بالاتری نسبت به سایر مکان‌ها هستند بسیار مناسب است.

    • دستگاه کنترل تردد کارتی

    دستگاه کنترل تردد کارتی معمولاً دارای یک کارت‌خوان داخلی می‌باشد که در کنار آن از یک صفحه‌کلید و صفحه‌نمایش LCD نیز برخوردار است؛ که برای کاربردهای متعدد ازجمله فعال و غیرفعال کردن سیستم‌های امنیتی، کنترل دسترسی، سیستم حضور و غیاب، کنترل آسانسور مورد استفاده قرار می‌گیرد. درواقع با داشتن LCD با سایز مناسب امکان انجام مدیریت کامل بر روی سیستم را فراهم می‌آورد، از دیگر امکانات این سیستم می‌توان به خروجی‌های استاندارد مناسب از قبیل پورت شبکه و RS485 مجهز می‌باشد همچنین می‌توان دستگاه را با شبکه LAN به کامپیوتر متصل نمود که امکان گزارش‌گیری هم از طریق کامپیوتر و هم به‌صورت دستی در دسترس مدیر سیستم قرارگرفته شود.

    تجهیزات کنترل تردد

    • دستگاه کنترل تردد رمزی

    معمولاً وقتی صحبت از احراز هویت می‌شود همه ما فوراً به رمز یا شماره PIN فکر می‌کنیم که با وارد کردن صحیح آن اجازه دسترسی به هر شخصی داده می‌شود. استفاده از این روش در سیستم‌های کنترل تردد و حضور و غیاب کاملاً رایج است؛ این روش همچنین در بانکداری و برای تأیید دسترسی به‌حساب هایی مانند ایمیل یا سایر حساب‌های آنلاین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. چراکه به‌کارگیری این روش تائید کاربر بسیار آسان و راحت است اما اگر رمز عبور فراموش شود، ممکن است مشکلات غیر قابل جبرانی به وجود بیایند. به‌طور کلی خطر اصلی امنیتی در این روش همین رمزها هستند. گذرواژه‌ها و PIN ها ممکن است هک یا کرک شده، به اشتراک گذاشته شده (عمداً یا غیرعمدی) یا به بیرون درز داده شوند که هر یک از این موارد به‌سادگی به افراد غیرمجاز امکان دسترسی می‌دهد. برای جلوگیری از این مشکل باید مرتباً گذرواژه‌ها را تغییر دهید؛ اما انجام این کار می‌تواند به یادآوردن رمز عبور صحیح را از آنچه هست هم دشوارتر کند؛ بنابراین این نوع تجهیزات کنترل تردد بیشتر در راه‌حل‌های کنترل تردد برای املاک خصوصی یا شرکت‌های کوچک‌تر مشاهده می‌شود و نه در شرکت‌ها یا سازمان‌هایی با تعداد کارمندان و نقاط کنترل تردد زیاد. دلیل این امر این است که اگر از چندین رمز عبور استفاده شود یا از همان رمز عبور برای چندین درب یا پرسنل استفاده شود، این گزینه کنترل تردد می‌تواند به‌طور فزاینده‌ای پیچیده و غیرعملی شود و ایمنی کمتری داشته باشد؛ بنابراین در مقیاس‌پذیری این راه‌حل محدودیت‌هایی وجود دارد.

    بیشتر بخوانید : کارتن پلاست

    • کنترل تردد وسایل نقلیه

    برای کنترل ورود و خروج اتومبیل‌ها به پارکینگ‌ها از سیستم‌های کنترل تردد مبتنی بر RFID استفاده می‌شود. البته بهتر است بدانید که با توجه نوع پارکینگ‌ها باید از سیستم‌ها و تجهیزات متفاوتی استفاده کرد. در مورد پارکینگ‌های عمومی می‌توان اذعان نمود که در پارکینگ‌های عمومی وسایل نقلیه زیادی رفت‌وآمد می‌کنند به همین دلیل صرفاً محاسبه مقدار شارژ موجود در کارت پارکینگ کفایت می‌کند و برای این کار از سیستمی شامل کارت، نمایشگر، پرینتر قبض پارکینگ، یک نرم‌افزار تحت شبکه و یک کارت‌خوان با قابلیت شناسایی RFID استفاده می‌شود. از طرفی برخی از پارکینگ‌های خصوصی به‌صورت نیمه‌خودکار کنترل می‌شوند به نحوی که علاوه بر سیستم کنترل تردد به یک اپراتور هم نیاز دارند. در این نوع سیستم‌ها از یک آنتن RFID، نرم‌افزار تحت شبکه و وسیله‌ای فیزیکی برای بستن یا باز کردن راه ورود و خروج به پارکینگ استفاده می‌شود. راننده‌های اتومبیل‌های مجاز، به‌وسیله کارت‌های مخصوصی که در اختیارشان قرار دارد شناسایی می‌شوند. همچنین در باب پارکینگ‌های خصوصی تمام‌خودکار نیز باید مطرح کرد که نحوه نظارت بر ورود و خروج وسایل نقلیه در این نوع پارکینگ‌ها بسیار شبیه پارکینگ‌های نیمه‌خودکار است با این تفاوت که تگ‌های RFID روی شیشه اتومبیل‌ها چسبانده می‌شود و برای ورود و خروج به پارکینگ نیازی به استفاده از کارت نیست. این سیستم کنترل تردد علاوه بر اینکه از دقت بسیار بالایی برخوردار است می‌تواند در زمان کوتاهی اتومبیل‌های مجاز را تشخیص بدهد.

    2. ورودی‌های گردان

    به‌طور کلی ورودی گردان نوعی گیت است که به افراد اجازه می‌دهد در یک‌زمان از مکانی خاص عبور کنند. این گیت‌ها به‌منظور کنترل تردد یک طرفه مردم نیز ساخته شده است. این گیت‌ها تردد افراد را محدود می‌کند بدین‌صورت که کسانی که سکه، بلیت، گذرنامه و چیزی شبیه این‌ها دارند حق عبور دارند؛ بنابراین مردم در صورت پرداخت و دریافت بلیت یا چیزی مشابه آن قادر به تردد هستند مثلاً برای دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی و یا سرویس‌های بهداشتی که رایگان نیستند باید از این گیت‌ها عبور کنند. در همین راستا نیز انواع این ورودی‌های گردان به شرح زیر است:

    • گردان‌های نیمه قد

    جالب است بدانید که این گیت‌ها اغلب در نمایشگاه‌ها و میدان مسابقات نصب می‌شود. مشتری، بلیت یا کارت عبور خود را برای خوانش بارکد روی آن در شیاری روی بدنه‌ی گیت وارد می‌کند. اگر اجازه‌ی عبور داده شود، سنسوری سرعت عبور مشتری را شناسایی می‌کند و تایم عبور را تنظیم می‌نماید.

    • ورودی گردان چشمی یا اپتیکال

    ورودی گردان چشمی جایگزین ورودی گردان اهرم دار شده است. این گیت‌ها از اشعه‌ی مادون‌قرمز برای شمارش مشتری‌ها استفاده می‌کند و افراد غیرمجاز را شناسایی می‌کند.

    • ورودی گردان اهرم دار چشمی

    به‌طور کلی این نوع ورودی گردان، ترکیبی از ورودی گردان مانع دار و ورودی گردان چشمی است. بدنه‌ی این گیت‌ها یک یا دو اهرم دارد. زمانی که اجازه عبور داده شود این اهرم‌ها به داخل بدنه می‌روند و در آن لحظه گردان‌های چشمی فعال می‌شود.

    • ورودی گردان ورود و خروج تمام قد

    یکی دیگر از ابداعات اخیر، ورودی گردان HEET یا ورودی گردان ورود و خروج تمام قد است که به افراد اجازه ورود به آن مکان خاص را می‌دهد. مشتری‌ها برای تردد از این گیت‌ها فقط از کارت مترو استفاده می‌کنند و نیازی به بلیت نیست.

    بیشتر بخوانید : مراحل اخذ جواز

    3. تگ‌های RFDI

    به‌طور کلی می‌توان مطرح کرد که تگ RFID مهم‌ترین عضو یک سیستم RFID است که با الصاق آن به هر چیزی، می‌توان کد منحصربه‌فردی به آن تخصیص داد و از طریق این کد آن چیز را شناسایی و رهگیری نمود؛ آن چیز می‌تواند کالا، شخص و یا خودرو باشد. در باب مزایای این نوع از تگ‌ها می‌توان موارد زیر را ذکر نمود که به شرح زیر است:

    مزایای تکنولوژی RFID در مقایسه با فن‌آوری‌های دیگر عبارت‌اند از:

    • عدم نیاز به تماس فیزیکی بین حامل داده و دستگاه ارتباطی

    • برچسب‌ها را می‌توان بارها و بارها استفاده کرد.

    • به‌طور کلی تگ‌ها مقاوم‌اند و می‌توانند در شرایط نامناسب محیطی و درجه حرارت بالا یا پایین مقاومت کنند. همچنین هزینه‌های نگهداری پایینی نیز دارند.

    • برچسب‌های در طیف وسیعی از انواع، اندازه‌ها و مواد موجود و در دسترس هستند و نرخ خطای بسیار کمی را دارا می‌باشد.

    آشنایی با مزایای استفاده از سیستم کنترل تردد در سازمان‌ها و ادارت

    به‌طور کلی مزایای استفاده از این نوع سیستم‌های هوشمند در سازمان‌های مختلف را به شرح زیر لیست می‌کنیم:

    1. کنترل ورود و خروج کارکنان و ارباب رجوع

    2. استفاده از سیستم نرم‌افزاری ارباب رجوع و ثبت ورود و خروج دقیق

    3. امکان چک کردن مراجعات قبلی با کد ملی ارباب رجوع

    4. افزایش نظم و انضباط در سازمان‌ها و بالا رفتن سرعت پذیرش

    5. امکان گزارش‌گیری کامل به تفکیک روز و بازه زمانی به‌طوری که با انتقال سریع و راحت اطلاعات ورود و خروج پرسنل از دستگاه به نرم‌افزار، امکان پردازش و محاسبات سریع و راحت حقوق و دستمزد پرسنل در کمترین زمان امکان‌پذیر می‌باشد که به‌نوعی صرفه‌جویی در منابع انسانی محسوب شده و هزینه‌های سازمانی را کاهش می‌دهد.

    6. جلوگیری از تجمع افراد و عدم اتلاف وقت

    7. امکان هماهنگی وقت ملاقات از روز قبل

    سیستم‌های کنترل تردد و مکان‌های مورد استفاده از آن

    همان‌طور که تا بدین جا در این نوشتار از سازه افزار مطالعه نمودید، دستگاه کنترل تردد یک دستگاه خاص و ویژه است و در تمامی محل‌هایی که شما احساس می‌کنید نیاز به کنترل و مراقبت در ورود و خروج دارد نصب می‌شود؛ اما اغلب مشتریان نصب کنترل تردد را بر روی درب‌های آزمایشگاه دانشگاه‌ها، نصب کنترل تردد بر روی اتاق‌های سرور، نصب کنترل تردد بر روی درب‌های اتاق‌های خاص بیمارستان، نصب کنترل تردد بر روی اتاق‌های سازمان‌ها و ارگان‌های نظامی، نصب کنترل تردد بر روی اتاق مدیران و مدیر عاملان، نصب کنترل تردد بر روی درب سالن‌های همایش و ... پیاده‌سازی می‌کنند. البته لازم به ذکر است که با تجهیزات خاصی که برای سیستم کنترل تردد امروزی وجود دارد هیچ‌گونه محدودیتی برای نصب آن وجود ندارد و به‌طور کلی دستگاه کنترل تردد می‌تواند بر روی هر نوع دربی و در هر مکانی نصب شود.

    تجهیزات کنترل تردد

    آشنایی با نکاتی مهم درباره خرید تجهیزات کنترل تردد

    همواره در هنگام خرید هر نوع محصولی باید شرایط خود و آن کالا را در نظر داشته و با توجه به آن فاکتورها و کسب اطلاعات مفید اقدام به خرید نماییم. در همین راستا نیز در این بخش از این نوشتار جامع به ارائه نکات و فاکتورهایی اساسی در یک خرید موفق اشاره می‌کنیم که به شرح زیر است:

    -  توجه به کاربرد دستگاه کنترل تردد

    شاید در نگاه اول برداشت کنید که این سیستم‌ها محدود به مراکز مهم هستند، اما سیستم‌های کنترل تردد علاوه بر شرکت‌ها و مراکز امنیتی در بسیاری از مکان‌های دیگر نیز کاربرد دارد؛ اما جالب است بدانید که شما می‌توانید در یک ساختمان و یا بخشی از آنکه شامل، تعداد مشخصی از طبقات می‌شود از این سیستم استفاده کنید. همچنین در مراکز علمی و دانشگاه‌ها و مکان‌های عمومی که دسترسی به امکانات عمومی و رفاهی وجود دارد می‌تواند برای کنترل رفت‌وآمد استفاده شود.

    - اهمیت مجهز بودن به کلیدهای غیرقابل کپی

    در بسیاری از سیستم‌های کنترل تردد که در سازمان‌ها و شرکت‌ها استفاده می‌شوند از این کلیدهای الکترونیکی برای مدیریت و رفت‌وآمد بین درب اصلی و واحدها استفاده می‌شود و همواره دغدغه کپی کردن کلیدها و رفت‌وآمد افراد نامربوط به مراکز وجود دارد. با توجه به همین مسئله نیز یکی از قابلیت‌های منحصربه‌فرد استفاده از کلیدهای الکترونیکی، این است که آن‌ها تقریباً قابل کپی کردن نیستند. یک کلید معمولی با صرف زمانی کوتاه و حتی توسط یک شخص ناوارد ممکن است به‌راحتی کپی شود؛ اما کلیدهای الکترونیکی دارای پیچیدگی‌های زیادی هستند و درصد امکان تهیه نسخه کپی، از روی آن‌ها بسیار ناچیز است و تقریباً می‌توان گفت که امکان‌ناپذیر است. به‌این‌ترتیب صاحبان شرکت‌ها و کاشانه‌های مسکونی، می‌توانند با اطمینان بسیار بالایی کلید الکترونیکی را از مسئولان اتاق، یا صاحب قبلی آن منزل تحویل بگیرند و مطمئن باشند که نسخه دیگری از این کلید الکترونیکی وجود ندارد؛ بنابراین تضمین امنیت کلیدها ورود و خروج در هنگام خرید این سیستم‌ها بسیار ضروری است.

    بیشتر بخوانید : لرزه گیر ارتعاشات صنعتی

    -  توجه به تعیین سطح دسترسی

    یکی از قابلیت‌های مهم دستگاه‌ کنترل تردد قابلیت انجام تنظیمات، مبنی بر تعیین سطح دسترسی افراد مشخص به یک منطقه خاص است. این قابلیت می‌تواند برای شرکت‌هایی که دارای اطلاعات مهم تجاری و اداری هستند و همچنین، مراکزی که دارای ملاحظات امنیتی و نظامی دقیق و حساب‌شده هستند بسیار مهم باشد. با استفاده از این قابلیت می‌توانید با ارائه اطلاعاتی، درباره هویت اشخاص از ورود آن‌ها به مکان‌های مشخص جلوگیری کنید و یا ساعت‌های مشخصی را برای دسترسی آن‌ها تعیین کنید. به‌عنوان‌مثال دسترسی به پارکینگ خودروها را فقط برای ساکنین مجتمع‌ها مجاز اعلام کنید و به‌این‌ترتیب، از ورود افراد متفرقه به بخش پارکینگ خودروها جلوگیری کنید؛ بنابراین در هنگام خرید به امکانات تعیین سطح دسترسی سیستم تردد نیز توجه داشته باشید.

    -  کنترل از راه دور

    یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در هنگام خرید دستگاه کنترل تردد هوشمند با آن روبه‌رو خواهید بود قابلیت کنترل از راه دور سیستم است. درواقع با استفاده از سیستم‌هایی که این قابلیت کنترل از راه دور رادارند اگر شما به هر دلیلی نتوانید حضور فیزیکی در محل داشته باشید و از کلید الکترونیکی خود، برای باز کردن درب و کنترل تردد استفاده کنی. می‌توانید از راه دور، از طریق اینترنت سیستم کنترل تردد خود را به دست بگیرید و در را برای آن شخص بازکنید. همچنین لازم به ذکر است که این قابلیت در هنگام بروز حوادث غیرمترقبه می‌تواند موجب نجات اموال مهم نوبت و می‌توانید آن‌ها را، با کمک گرفتن از یک شخص حاضر در محل از منزل خود خارج کنید.

    - ثبت و مانیتورینگ کامل

    یکی دیگر از امکاناتی که در خرید دستگاه کنترل تردد هوشمند و تعیین قیمت دستگاه می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد امکان ثبت و مانیتورینگ کامل داده‌ها است. سیستم‌هایی که دارای دیتابیس و سیستم ثبت اطلاعات کامل هستند و آن‌ها را به انضمام اطلاعات تصویری دوربین‌های موجود، در محل‌های کنترل تردد ثبت می‌کنند کامل‌ترین نوع این سیستم‌ها هستند، زیرا هم ازلحاظ اطلاعات آماری و اطلاعات هویتی ارائه‌شده ورود و خروج را ثبت می‌کنند و هم به‌صورت ویدیویی این رفت‌وآمد را مانیتور می‌کنند. سیستم‌هایی که این قابلیت رادارند در زمان بروز حوادث و یا سرقت، از شرکت و یا منطقه مسکونی می‌توانند بسیار کاربردی باشند و مدارک مهمی را از صحنه سرقت ارائه دهند. همچنین این سیستم‌ها این امکان رادارند که به‌صورت دستی و توسط اپراتور اداره شوند و همچنین، در انواع پیشرفته‌تر با استفاده از الگوریتم‌ها و داده‌های از پیش تعیین‌شده، حرکات موجود در محل را کنترل کنند و در هنگام وجود خطر، به مراکز مربوطه یک هشدار را بفرستند.

    تجهیزات کنترل تردد

    جمع‌بندی

    همان‌طور که در این نوشتار از سازه افزار مطالعه نمودید، امروزه به دلیل اهمیت بسیار زیاد امنیت در تمامی سازمان‌ها و ادارات دولتی و خصوصی لزوم استفاده از سیستم‌های کنترل تردد و نظارتی برای کنترل ورود و خروج افراد بسیار اولویت دارد و با توجه به اینکه میزان مراجعات به این ارگان‌ها بسیار زیاد است امنیت جایگاه بسیار مهمی دارد و باید به آن توجه شود. سیستم کنترل تردد در ادارات مهم دولتی مانند شرکت نفت، شرکت گاز و صنایع پتروشیمی با توجه به میزان مراجعات مردم برای رسیدگی به امور مربوطه این نکته را بسیار پررنگ‌تر می‌کند که از سیستم کنترل تردد استفاده شود که می‌تواند مزایای بسیار زیادی را برای ادارات و سازمان‌ها داشته باشد.

    •مقالات •تماس با ما •درباره ما
    نماد اعتماد الکترونیک
    توجه :برای کسب اطلاعات درمورد آگهی‌ها، بر روی آگهی کلیک کنید. اطلاعات تماس آگهی دهنده در صفحه آگهی موجود است.
    کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق بهارتباطات ماندگار پرشیناست.